صفر تا 100 پخت انواع کباب در منزل 4
شما می توانید با استفاده از کباب پز ایمن شعله یا گازهای تک شعله، دو شعله، سه شعله و چهار شعله انواع کباب های مختلف را بپزید و نوش جان کنید. طرز پخت کباب ترش و کباب برگ ما را از دست ندهید.
آموزش پخت کباب ترش
-
کباب ترش یا ترشه کباب غذای محبوب گیلان است. این غذا با طعمی دلنشین جای خاصی بین ایرانیان و مخصوصا گیلانیها دارد. این غذا همانگونه که از اسمش مشخص است، ترش مزه است. این کباب متفاوتتری کباب بین منوی کباهای ایرانی نیست. در زیر روش طبخ کباب ترش آورده شده است.
-
ابتدا تهیه مواد لازم:
-
گوشت گوسفند یا گوساله به اندازه یک کیلوگرم
-
پیاز یک عدد
-
رب انار ترش سه قاشق
-
گردوی آسیاب شده صد گرم
-
انواع سبزی شامل جعفری، مرزه، گشنیز و ترخون به میزان دو قاشق
-
در صورت دسترسی سبزیهای محلی مانند شیشاق، خنش و خالواش به میزان دو قاشق
-
دو حبه سیر
-
ادویه به جز نمک به میزان لازم
-
برای شروع روند پخت ابتدا گوشت را به قطعات مساوی خورد کنید.
-
در این مرحله باید پیاز خود را رنده نمایید.
-
صد گرم مغز گردو را با استفاده از آسیاب و یا هاون پودر نمایید.
-
حال سبزیهای موجود را شسته و ریز نمایید. به میزانی که له نشوند.
-
حال پیاز رنده شده را با پودر گردو و سبزهای خرد شده را با هم ترکیب نمایید. رب انار را به این مخلوط اضافه کنید.
-
مقداری به سس استراحت دهید و سپس بعد از مخلوط کردن سس و یکدست شدن آن گوشتهای تکه شده را به آن بیافزایید.
-
حال سیر را رنده نموده و به آن بیافزایید.
-
این ترکیب را در حالت وکیوم و به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت دهید.
-
حال نوبت آماده کردن کبابپز است. کبابپز خود را روشن کنید و حرارت آن را یک دست نمایید.
-
گوشتها را به سیخ زده و مستقیما روی حرارت قراردهید و دقت داشته باشید در زمان پخت آن را بچرخانید تا نسوزد.
-
میتوانید در کنار کبابترش از گوجه کبابی هم استفاده نمایید.
-
حال کباب ترش شما آماده است و میتوانید با برنج کته و یا نان تازه نوش جان نمایید.
آموزش پخت کباب برگ
-
کباب برگ از غذاهای پر استفاده مجالس میباشد و طرفدارن زیادی دارد. از سوی دیگر طبخ آن راحت است. در زیر روش پخت کباب برگ برای شما نوشته شده است. دقت نمایید که تمام نکات در راستای دستور پخت اصلی این غذا آورده شده است.
-
تهیه مواد لازم شامل:
-
مقدار 200 گرم گوشت راسته شیشک یا گوسفند نر جوان که بین 3 تا 15 روز در یخچال مانده باشد.
-
سه عدد پیاز متوسط
-
آب ولرم
-
زعفران دم گرده
-
ادویه به میزان لازم
-
ابتدا باید پیاز را درشت خرد نمایید.
-
حال گوشت راسته گوسفندی را در ظرفی قراردهید و تمامی آن را با پیازها بپوشانید. نمک و فلفل را به میزان لازم به آن بیفزایید. حال با همین وضعیت در ظرف را بسته و آن را فریز نمایید.
-
بعد از یخ زدن گوشت آن را در یخچال قرار دهید تا یخ گوشتها باز شود.
-
بعد از آب شدن یخ گوشت، آن را از یخچال در بیاورید و پیاز ها را از آن جدا نمایید.
-
حال با آب ولرم دستانتان را خیس کرده و مقداری هم تخته گوشت را خیس نمایید. گوشت را روی تخته بگذارید و وسط گوشت را باز نمایید.
-
حال تکههای گوشت را روی تخته گذاشته و با پشت چاقو به آن ضربه بزنید.
-
کبابپز خود را با حرارت کم آماده نمایید.
-
گوشتهای ساطوری شده را به آرامی سیخ بزنید و روی کباب پز قرار دهید. دقت نمایید که به علت نازکی گوش مدت زمان پخت این کباب بیش از 4 دقیقه نمیباشد.
-
حال کباب شما آمده است و میتوانید آن را با نان و یا برنج نوش جان فرمایید.
-
در کنار این کباب میتوانید از گوجه کباب شده و کباب استفاده نمایید. همچنین میتوانید روی کباب از کره آب شده استفاده کنید.
مقالات مرتبط: