کباب از جمله غذاهای مرسوم نزد ایرانیان است. جدا از سلامت بالای غذاهای کبابی که علت محبوبیت آنان است، طبخ سریع گوشت بر روی حرارت مستقیم است. در دیر باز که زندگی آپارتمانی و شهری فراگیر نشده بود، این عمل بر روی زمین و با بر افروختن آتش و تبدیل چوب به زغال انجام میشد. اما امروزه با تغییر فضای شعری و در نظر گرفتن محیط زیست، روشهایی برای طبخ کباب ایجاد شده است. یکی از این روشها استفاده از کبابپزها یا منقلها ست که در دو نوع خانگی و صنعتی در اختیار عموم قرا گرفتهاند در این نوشته به بررسی کبابپزهای خانگی و صنعتی پرداختهشده است.
کبابپزخانگی
این دسته از کبابپزها همانگونه که از اسمشان مشخص است برای مصارف خانگی و در ابعاد کوچک در دسترس افراد قرار دارند. این محصول در سه نوع گازی، برقی و تابشی ساختهمیشوند. این کبابپزها برای تعداد افراد کمی توان سرویس دهی دارند، یعنی بسته به ابعاد تا ده نفر به طور همزمان میتوان روی آن برای افراد کباب پخت.
این کبابپزها امروزه از مدل سادهی خود فاصله گرفتهاند و امکانات خوب و معنا داری برای آنها در نظر گرفته شدهاست. در شرکت ایمن شعله، کبابپزهای گازی ساختهمیشوند. این کبابپزهای گازی نیازهای زیادی از افراد کبابپز را پاسخ میدهند. کبابپزهای خانگی ایمن شعله در مدلهای متنوع در کارکت این شرکت قرار دارند.
کبابپزهای گازی ساخت این شرکت، در دو مدل تک شیر و دو شیر و همچنین کبابپز با اجاق گاز ساخته میشوند. جنس بدنه این کبابپزها از استیل است. این بدنه استیل هم ظاهری زیبا به کبابپز میدهد و هم کار را برای شست و شو و نظافت کبابپز آسان مینماید.
جزئیات این 3 مدل به شرح زیر است.
کبابپزهای تک شیر ایمن شعله: این کبابپزها دارای یک مشعل در زیر صفحه حرارتی هستند.
کبابپزهای دو شیر ایمن شعله: این کباب پزها دارای دو مشعل در زیر صفحه حرارتی هستند که این مورد در عمل باعث افزایش دقت در تنظیم شعله و همچنین، طبخ همزمان چند مدل ماده غذایی با درجه حرارتهای مختلف میشود. در واقع شما میتوانید یک سو گوشت مرغ را با حرارت کم کباب کنید و در سمت دیگر کبابپز، کباب دندهی خود را بپزید.
کبابپز با اجاق گاز ایمن شعله: این نوع از جالبترین طراحیهای شرکت ایمن شعله میباشد. زمانی که شما مشغول طبخ کباب هستید میتوانید در کنار کباب خود و روی اجاق موجود برنج خود را طبخ کنید و یا مادهای دیگر را بپزید، هم چنین با استفاده از این مدل میتوانید به طور همزمان چند مدل غذا را طبخ نمایید. این مدل به این صورت است که یک سمت کبابپز را مشعل اشغال کرده و سمت دیگر را بخش کبابپز.
امروزه در مکانهایی نظیر رستورانها، ادارات، بیمارستانها، خوابگاهها و سایر موارد سالنهای غذاخوری بزرگی وجود دارد. یکی از غذاهایی که در این غذا خوریهای صنعتی طبخ میشود کباب است. با توجه به حجم بالای پخت غذا در این مکانها و با توجه به این که نمیتوان این نیازها را با منقلهای کوچک خانگی رفع نمود، کبابپزهای صنعتی ساختهشدهاند. این کبابپزها امکان طبخ همزمان مقدار زیادی سیخ کباب را به شما میدهند. در شرکت ایمن شعله دو نوع از این کبابپزها ساخته میشوند. کبابپز صنعتی 100 سانتیمتری سه شیر و کبابپز صنعتی 150 سانتیمتری سه شیر این 2 مدل هستند. این 2 نوع کبابپز با توجه به اینکه دارای مشعلهای متفاوت هستند این امکان را نیز به شما میدهند که در صورت نیاز بخشی از کبابپز را استفاده نمایید و از مصرف بیش از حد سوخت و یا هدر رفت سوخت جلوگیری نمایید. این کبابپزها از جنس استیل ساخته میشوند که در کنار زیبایی، راحتی در نظافت و شست و شو، مقاومت خوبی در برابر آسیب دیدگی و خوردگی دارند.
مطالب مرتبط:
کباب پز آپارتمانی
ویژگی های یک کباب پز خوب
نصب و راه اندازی کباب پز گازی
کباب پز